КОНТАКТОР МОТ. CNN18, 18A, 10, 3P, 220V, RK

923 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-18A(AC-3 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 7,5kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3N0/ ПОМОШНИ: 1NO ; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ,4 ПРЕДНИ); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-6) mm2; СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1 ДИМЕНЗИИ: 72,2x45x71mm(ВXШXД).