КОНТАКТОР МОТ. CNM110, 110A, 22 3P, 220V, RK

11.486 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-110A(AC-3 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 55kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 2NO+2NC ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35) mm2;
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ДИМЕНЗИИ: 132x125x86,5mm(ВXШXД).

123032 Brand: