КОНТАКТОР МОТ. CM1 00, 9A, 00,3P, 220V, RK

620 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-9A(AC-15 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ/ПОМОШНИ: 0NO ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2;
ДИМЕНЗИИ-48x45x56(ВXШXД).

123010 Brand: