КОНТАКТОР МОТ. CM1 10N, 12A, 10,3P, 220V, RK

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A(AC-15 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3/ ПОМОШНИ КОНТАКТИ:1NO;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ);
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- ОД ПРЕДНА СТРАНА IP20;
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2;
ДИМЕНЗИИ-48x45x56(ВXШXД).

123014 Brand: