КОНТАКТОР МОТ. CNN9, 9A, 10, 3P, 220V, RK

738 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-9A(AC-3);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4,5kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 1NO ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ,4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-6) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 72,2x45x71mm(ВXШXД).

123015 Brand: