КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 240/10

481 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-240mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10; ДИМЕНЗИИ-38x56mm(ШxД).