КАБЕЛ NYM (PP) 5×4

178 ден

СТРУЈНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ВО ВОЗДУХ: 32 A; НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 300/500 V; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 14 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 6 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +70 °C; БРЕНД: GRAND, TT KABELI; СТАНДАРДИ: SRPS N.C3.220; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 410 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 500 m;

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: http://www.granddcopper.com/ind/kablovi/NYM.pdf