ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 42/46,4mm, MUTLUSAN

149 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-46,4mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 42mm; ПАКУВАЊЕ-25m.