ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 21/25,4mm, MUTLUSAN

73 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-25,4mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 21mm; ПАКУВАЊЕ-50m.