ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 26/30,4mm, MUTLUSAN

83 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-30,4mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 26mm; ПАКУВАЊЕ-25m.