ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 9/13,2mm, MUTLUSAN

36 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-13,2mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 9mm; ПАКУВАЊЕ-50m.