ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 14/18,4mm, MUTLUSAN

48 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-18,4mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 14mm; ПАКУВАЊЕ-50m.