КЛЕМА ПОРЦЕЛАНСКА 2 x 2.5-4mm2

45 ден

МАТЕРИЈАЛ – ПОРЦЕЛАН,МЕСИНГ;
БОЈА – БЕЛА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2X(2,5-4)mm2;

377180