ИЗОЛИРАНО МЕТАЛНО ЦРЕВО – САПА 11/15,2mm, MUTLUSAN

43 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА; БОЈА-ЦРНА; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-15,2mm; ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР – 11mm; ПАКУВАЊЕ-50m.