ДЕТЕКТОР ЗА ЧАД АДРЕСИБ. ОПТИЧКИ СО ОСНОВА BSR-6055/A OLYMPIA

2.922 ден

РАБОТЕН НАПОН: 21-28V DC СТРУЈА ПРИ АЛАРМ: 1,5mA ПРИ ВКЛУЧЕН ЛЕД ИНДИКАТОР ОСЕТЛИВОСТ: 0.120dB/m ИЗЛЕЗ:КОН НАДВОРЕШЕН ЛЕД ДРАЈВЕР(BS-572) ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-7 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-10 to 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ: 103(ДИЈАМЕТАР)X48((ВИСИНА) ТЕЖИНА:160 ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230825 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands