ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH14 16A, gG, 421016, DF SA

51 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-80 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 14, 14x51mm.