БИМЕТАЛ TRM400 ЗА CNM110-CNM400, (250-400), RK

9.045 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(250-400)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА:ИНДИВИДУАЛНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(240/120) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 110x180x161mm(ВXШXД).

124035 Brand: