БИМЕТАЛ TRM75-N90 ЗА CNN80-CNN100, (40-57), RK

3.656 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(40-57)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-25) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 130x60x153,4mm(ВXШXД).

124021 Brand: