БИМЕТАЛ TM40 ЗА CNN25-CNN40, (24,5-30), RK

1.685 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(24,5-30)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-6) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 72x45x64mm(ВXШXД).

124012 Brand: