БИМЕТАЛ TRM75-N60 ЗА CNN50-CNN70, (50-63), RK

3.656 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(50-63)A; БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ; МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА; РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-25) mm2; СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1; ДИМЕНЗИИ: 110x45x140mm(ВXШXД).