БИМЕТАЛ TRM75-N60 ЗА CNN50-CNN70, (25-40), RK

3.656 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(25-40)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-25) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 110x45x140mm(ВXШXД).

124016 Brand: