БИМЕТАЛ TRM75-110 ЗА CNM110, (25-40), RK

4.058 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(25-40)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-25) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 132x80x142mm(ВXШXД).

124025 Brand: