БИМЕТАЛ TM40 ЗА CNN9-CNN40, (2,9-4), RK

1.233 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(2,9-4)A; БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ; МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА; РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-6) mm2; СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1; ДИМЕНЗИИ: 72x45x64mm(ВXШXД).