ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-10/12, L=21mm, 1/100, 570080 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-10mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-12mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-21mm;
БОЈА-КАФЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352007 Brand: