ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-6/12, L=20mm, 1/100, 570070 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-6mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-12mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-20mm;
БОЈА-ЦРНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352006 Brand: