ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-4/9, L=16mm, 1/250, 570060 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-4mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-9mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-16mm;
БОЈА-СИВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 250 ПАР.

352005 Brand: