ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-2,5/8, L=15mm, 1/250, 570050 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2,5mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-15mm; БОЈА-ПЛАВА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 250 ПАР.