ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-1,5/8, L=14mm, 1/500, 570040 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-1,5mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.

352003 Brand: