ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-1/8, L=14mm, 1/500, 570030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-1mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.

352002 Brand: