ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-0,75/8, L=14mm, 1/500, 570020 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-0,75mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-БЕЛА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.

352001 Brand: