ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-0,5/8, L=14mm 1/500, 570010 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-0,5mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm; БОЈА-ПОРТОКАЛОВА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.