ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-16/12, L=22mm, 1/50, 570090 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-16mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-12mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-22mm;
БОЈА-ЗЕЛЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 50 ПАР.

352008 Brand: