ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×6/14, 1/75, 572070 – KLEMSAN

15 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2x6mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-14mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm; БОЈА-ЦРНА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 75 ПАР.