ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×4/12, 1/100, 572060 – KLEMSAN

12 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2x4mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-12mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-СИВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352025 Brand: