ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×2,5/10, 1/200, 572050 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2×2,5mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-10mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm; БОЈА-ПЛАВА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 200 ПАР.