ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-50/20, L=36mm, 1/20, 570120 – KLEMSAN

22 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-50mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-20mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-36mm;
БОЈА-ЗЕЛЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 20 ПАР.

352011 Brand: