ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×1,5/8, 1/250, 572040 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2×1,5mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm; БОЈА-ЦРВЕНА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 250 ПАР.