ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×1/8, 1/500, 572030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2x1mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.