ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×0,75/8, 1/500, 572020 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2×0,75mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-БЕЛА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.

352021 Brand: