ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×0,5/8 1/500, 572010 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2×0,5mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-8mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-КАФЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 500 ПАР.

352020 Brand: