ТУЉАК ИЗОЛИРАН IKY-35/16, L=30mm, 1/20, 570110 – KLEMSAN

19 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-35mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-16mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-30mm; БОЈА-СВ.КАФЕНА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 20 ПАР.