ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×10/14, 1/50, 572080 – KLEMSAN

19 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2x10mm2;
ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-14mm;
ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm;
БОЈА-КРЕМ;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 50 ПАР.

352027 Brand: