ТУЉАК ДУПЛИ ИЗОЛИРАН IKY-2×16/14, 1/20, 572090 – KLEMSAN

21 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-2x16mm2; ДОЛЖИНА НА ЦЕВЧЕСТИОТ ДЕЛ-14mm; ВКУПНА ДОЛЖИНА-14mm; БОЈА-ЗЕЛЕНА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 20 ПАР.