ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 9.5/4.8 БЕЗ ЛЕП. , L=1,2m, ПЛАВА SR1F 127203 CELLPACK

91 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -9,5/4,8mm
ДОЛЖИНА- 1.2m;
БОЈА- ЦРНА.

3775061 Brand: