ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 4.8/2.4 БЕЗ ЛЕП. , L=1,2-1m, СИВА SR1F 203266(457345) CELLPACK

68 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -4,8/2,4mm
ДОЛЖИНА- 1.2m;
БОЈА- СИВА.

3775046 Brand: