ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 9.5/4.8 БЕЗ ЛЕП. , L=1m, КАФЕНА SR1F 203271(457359) CELLPACK

91 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -9,5/4,8mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- КАФЕНА.

3775067 Brand: