ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 19.1/9.5 БЕЗ ЛЕП. ,L=1,2(1)m, ЦРВ. SR1F 127211(457328) CELLPACK

172 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -19,1/9,5mm
ДОЛЖИНА- 1.2m;
БОЈА- ЦРВЕНА.

3775083 Brand: