ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 25.4/12.7 БЕЗ ЛЕП. , L=1,2m, ЦРВЕНА SR1F 127212 CELLPACK

242 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -25,4/12,7mm
ДОЛЖИНА- 1.2m;
БОЈА- ЦРВЕНА.

3775093 Brand: