ТАСТЕР ЕДНОПОЛЕН 16AX 250V~ EXP 1M, БЕЗ ТИПКА 72111

116 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A/250V
ДИМЕНЗИИ: 22,2mm X 50 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ИНДИКАЦИЈАТА СВЕТИ КОГА ПРЕКИНУВАЧОТ Е ИСКЛУЧЕН
ПАКУВАЊЕ: 40

400210 Brand: