ПРЕКИНУВАЧ ВКРСЕН 16AX 250V~ EXP 1M, БЕЗ ТИПКА 72104

243 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A/250V
ДИМЕНЗИИ: 22,2mm X 45 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ: 40

400205 Brand: